Dakisolatie.

Pak het grootste warmtelek aan

Het laten isoleren van uw dak was nog nooit zo makkelijk.

Wij begeleiden u bij iedere stap. Van het eerste advies tot aan de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden én achteraf bij de subsidieaanvraag. 

Met onze effectieve werkwijze worden alle stappen perfect op elkaar afgestemd, waardoor wij u een snelle uitvoering kunnen garanderen.

Begin ook met besparen en start hieronder uw aanvraag voor een gratis adviesgesprek.

Besparen op je energierekening

Binnen één minuut geregeld.

Vloeren geisoleerd in Nederland
0 +
m2 isolatiemateriaal aangebracht
0 +
m3 gas besparing voor klanten
0 +
dakisolatie

goed om te weten

Waarom dakisolatie?

Door het aanbrengen van dakisolatie, kunt u gemiddeld 25% besparen op uw stookkosten. Het isoleren van schuine daken doen wij van binnenuit.

Over het algemeen word het dak gezien als een van de grote warmtelekken. Het is dan ook aan te raden om uw dak goed te isoleren.

  • Besparing energiekosten

    Bespaar honderden euro's per jaar.

  • Meer comfort

    Koeler in de zomer, warmer in de winter.

hier doen we het voor

Wat onze klanten vertellen.

handig om te weten

Veel gestelde vragen over vloerisolatie

Is mijn dak geschikt voor isolatie?

Dakisolatie brengen wij aan de binnenzijde van het dak aan.

Dakisolatie levert je veel voordelen op. Je huis wordt meer waard en aangenamer om in te wonen. Bovendien kun je profiteren van een aantrekkelijke subsidie voor dakisolatie, die een flink deel van de kosten dekt.

Het duurt gemiddeld 5 tot 7 jaar voordat je de investering in dakisolatie hebt terugverdiend. Hoeveel je precies bespaart, hangt af van hoe groot je dak is, hoe goed het geïsoleerd is en welk isolatiemateriaal je kiest. Dit verschilt dus per huis. Ook maakt het uit of je de ruimte onder je dak gebruikt of niet.

Of dakisolatie mogelijk is, hangt af van verschillende factoren die u het beste door een expert kunt laten beoordelen.

Wilt u zeker weten of uw dak ook geschikt is? Dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte.

Hoeveel kan ik besparen met isolatie?

Naast extra comfort, zorgt isoleren voor een flinke besparing op de energierekening. Hoeveel je bespaart, hangt af van je huidige energieverbruik, de mate van isolatie, de energieprijzen en het binnenklimaat. Bij vloerisolatie is de besparing gemiddeld 15%, bij dakisolatie is dit gemiddeld 25-30%. Onze adviseurs helpen je graag om de mogelijke besparingen in kaart te brengen.

Wat kost het om mijn huis te laten isoleren?

Isoleren is een investering is die zich op termijn moet terugverdienen. Doorgaans is dit al binnen 3-6 jaar. De kosten van isoleren hangen af van het type isolatie, de oppervlakte, de dikte en het gebruikte materiaal. Isoleren is maatwerk, wij bieden dan ook aan om vrijblijvend langs te komen voor een inspectie en een persoonlijke offerte.

Krijg ik subsidie voor het laten isoleren van mijn huis?

Een belangrijke vraag, want subsidie kan de kosten van isoleren aanzienlijk verlagen. Er zijn verschillende subsidieregelingen voor woningeigenaren. Een van de bekendste is de ISDE-subsidie. Waarbij u €5,50 per m2 terugkrijgt bij vloerisolatie en €15,00 per m2 bij dakisolatie. Als u er voor kiest om 2 maatregelen uit te laten voeren, dan verdubbelen deze bedragen.

Ook besparen met dakisolatie?

Wilt u ook weten hoe u kunt besparen op uw energierekening en tegelijkertijd het comfort in uw huis verhogen? Dan is het tijd voor een adviesgesprek over vloerisolatie.

Wat u van het adviesgesprek kunt verwachten:

Plan een adviesgesprek

Binnen één minuut geregeld.