zekerisolatielogo

Wil jij besparen op je energierekening en het comfort in je woning verhogen?

Kom er dan vandaag nog achter of jij ook in aanmerking komt om jouw woning volledig gratis of met een flinke korting te isoleren.

Ontdek het Hilversums Isolatie Programma:

Verhoog het comfort in huis

en verlaag je energierekening.

Woon je in Hilversum en heeft je woning een energielabel C of slechter? 

Goed nieuws!

Het Hilversums Isolatie Programma (HIP) biedt je een fantastische kans om jouw huis met flinke korting of in sommige gevallen zelfs gratis te isoleren, het comfort te verhogen, en tegelijkertijd je energierekening te verlagen.

Profiteer van extra subsidies en financiële ondersteuning om jouw woning ook duurzamer en energie-efficiënter te maken.

Voordelen van deelname aan het Hilversums Isolatie Programma (HIP)

Energiebesparing

Verlaag uw energierekening door effectieve isolatiemaatregelen.

comfort verbetering

Geniet van een warmer huis in de winter en een koeler huis in de zomer.

Financiele ondersteuning

Ontvang aanzienlijke subsidies om de kosten van uw isolatie werkzaamheden te verlagen.

Milieubijdrage

Draag bij aan een duurzamer Hilversum door uw CO2-uitstoot te verlagen.

De kracht van Isolatie.

Een goed geïsoleerd huis houdt de gewenste temperatuur vast, waardoor u minder energie verbruikt voor verwarming of koeling. Dit betekent dat in de winter de warmte binnen blijft en in de zomer de hitte buiten, wat resulteert in een aangename leefomgeving en lagere energierekeningen.

Hoe het Hilversums Isolatie Programma werkt.

Inschrijven voor het HIP is eenvoudig, maar de eerste stap is om je huidige situatie goed te beoordelen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen begrijpen hoe je jouw woning kunt isoleren en daarbij optimaal te profiteren van het Hilversums Isolatie Programma.

Adviesgesprek aanvragen

Vraag via deze pagina een vrijblijvend adviesgesprek aan.

1

Telefonisch contact

Onze adviseurs nemen contact met je op om een afspraak te maken voor advies aan huis.

2

Persoonlijk advies

Wij bekijken de mogelijkheden, geven u advies, en brengen in kaart of je in aanmerking komt voor subsidie.

3

Uitvoering

Als je akkoord bent met het plan wat wij voor je hebben samengesteld, plannen we de werkzaamheden. Het isoleren zelf is binnen 1 dag klaar. Je begint direct met besparen!

4
Besparen op je energierekening

Waarom nu actie ondernemen?

 • Financiele besparing

  Verlaag je maandelijkse energierekening door de verbeterde isolatie van je woning.

 • Comfort

  Ervaar een constante en aangename temperatuur in huis in elk seizoen.

 • Duurzaamheid

  Draag bij aan een groenere wereld door je energieverbruik te verminderen.

 • Waardeverhoging

  Verhoog de marktwaarde van je woning door een beter energielabel.

De zekerheid van een isolatie-expert.

Denk jij erover om je woning te isoleren? Kies dan voor de zekerheid van een isolatie-expert. Ons team van ervaren vakmensen is in staat om je woning te verduurzamen met hoogwaardige isolatieoplossingen. Met een schat aan praktijkervaring en kennis staan we klaar om je te helpen je energierekening te verlagen en jouw huis comfortabeler te maken.

Werkbus Zeker Isolatie

Van advies tot de uitvoering en service nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Onze adviseurs begeleiden je van A tot Z door het proces en ontzorgen je volledig. Wij zijn daarnaast Insula gecertificeerd.

Onze klanten aan het woord

Zekerheid met de beste materialen

pif

Begin met besparen.

Nu eenvoudiger dan ooit met het HIP

Wat je van het vrijblijvende adviesgesprek kunt verwachten:

Plan een adviesgesprek

Binnen één minuut geregeld.

Bespaar honderden euro's
per jaar op je energierekening

Naast extra comfort, zorgt isoleren voor een flinke besparing op de energierekening. Op dit moment gelden er nog zeer aantrekkelijke subsidies, voor het laten isoleren van je woning. Onze adviseurs kunnen je hier vrijblijvend mee helpen.

tekst
 • Lagere rekening

  Je kunt met het isoleren van je huis, honderden euro's per jaar besparen op je energierekening.

 • 15-25 % besparen

  Met het isoleren van je vloer bespaar je tot 15% op je energieverbruik. Met het isoleren van je dak zelfs 25%.

 • Meer comfort

  Last van koude voeten omdat de vloer vaak koud aanvoelt? Met vloerisolatie los je dit probleem op.

tekst
Ongeisoleerde vloer
geisoleerde vloer

Onze zekerheden

Zodra je investeert in woningisolatie door Zeker-Isolatie, kun je dit met het volste vertrouwen doen, omdat je gedekt bent door onze uitgebreide en heldere garanties.

Altijd 15 jaar garantie

Onze 15 jaar garantie zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van een geisoleerde woning. Is er onverhoopt toch ooit iets aan de hand met de isolatie? Dan staan wij binnen no-time op de stoep voor een oplossing.

100% gemak

Van het eerste advies tot aan de uitvoering, wij begeleiden je stap voor stap naar een lager energieverbruik en meer comfort in huis. Subsidie? Die vragen wij gratis voor je aan via onze subsidieservice.

Snelle uitvoering

Altijd zeker van een snelle uitvoering van de werkzaamheden. Wij bieden jou de garantie dat het werk binnen 4 weken word uitgevoerd.

Woningen geisoleerd
0 +
m2 geisoleerd
0 +
m3 gas besparing
0 +

Ben je nog ergens niet zeker van?
Dit zijn de vragen die wij het meest krijgen van onze klanten.

Wij hebben in de afgelopen jaren meer dan 5000+ tevreden klanten geholpen met besparen op hun energiekosten en het verhogen van het comfort in huis.

Wij gebruiken enkel producten die voldoen aan de laatste richtlijnen en hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn alle producten die wij gebruiken goedgekeurd door de overheid en altijd 100% geschikt voor eventuele subsidie-aanvragen.

Wij zijn gecertificeerd door Insula voor het isolatiewerk wat wij aanbieden. Deze certificering geeft jou de garantie dat ons werk altijd volgens de juiste methode is aangebracht en dat onze werknemers beschikken over de laatste relevante kennis op het gebied van woningisolatie.

Het bekende antwoord.. isolatie is maatwerk, de exacte kosten verschillen dus per woning. De kosten varieren aan de hand van de gekozen dikte van het materiaal, het aantal vierkante meter dat geïsoleerd moet worden en de bereikbaarheid van de kruipruimte.

Een richtlijn voor de m2 prijzen: bodemisolatie vanaf €30 per m2, vloerisolatie vanaf €40 per m2 en dakisolatie vanaf €50 per m2. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen voor jouw persoonlijke situatie.

Zodra wij een akkoord hebben gekregen om de werkzaamheden uit te voeren, kunnen wij binnen 4 weken isoleren. Het isoleren zelf is in 99% van de gevallen binnen één werkdag afgerond. Wij werken daarnaast zeer schoon en netjes, waardoor overlast en rommel tijdens en na de werkzaamheden minimaal zijn.

Nee er zullen nooit extra kosten in rekening worden gebracht nadat de offerte is geaccepteerd. Wij staan voor duidelijke communicatie en heldere prijzen. Je komt achteraf dan ook nooit voor verassingen te staan. Afspraak is afspraak.

Voor ons isolatiewerk geldt een garantieperiode van maar liefst 15 jaar. Dit betekent dat als er binnen de 15 jaar iets misgaat met het product, je recht hebt op reparatie of vervanging zonder extra kosten. Mocht er onverhoopt ooit iets aan de hand zijn, dan staan wij binnen no-time op de stoep voor een oplossing.