Vloerisolatie.

Nooit meer koude voeten in huis

Het laten isoleren van uw vloer was nog nooit zo makkelijk.

Wij begeleiden u bij iedere stap. Van het eerste advies tot aan de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden én achteraf bij de subsidieaanvraag. 

Met onze effectieve werkwijze worden alle stappen perfect op elkaar afgestemd, waardoor wij u een snelle uitvoering kunnen garanderen.

Begin ook met besparen en start hieronder uw aanvraag voor een gratis adviesgesprek.

Besparen op je energierekening

Binnen één minuut geregeld.

Vloeren geisoleerd in Nederland
0 +
m2 isolatiemateriaal aangebracht
0 +
m3 gas besparing voor klanten
0 +
Werkbus Zeker Isolatie

goed om te weten

Waarom vloerisolatie?

Door het aanbrengen van vloerisolatie, kunt u gemiddeld 15% besparen op uw energiekosten. Vloerisolatie is geschikt voor verschillende vloeren.

De vloer voelt minder koud aan en er is minder tocht. Ook zorgt vloerisolatie voor een goed klimaat in de kruipruimte, zodat u minder kans op vochtproblemen heeft.​

 • Besparing energiekosten

  Bespaar honderden euro's per jaar.

 • Meer comfort

  Nooit meer koude voeten in huis

van A tot Z geregeld

Uw vloer in 3 stappen geisoleerd.

 • Plan een adviesgesprek

  Isolatie is maatwerk. Onze adviseurs komen dan ook graag bij u thuis langs voor een vrijblijvende inspectie en een adviesgesprek.

 • Inspectie en advies

  Wij voeren altijd een inspectie uit van de kruipruimte. Tijdens het adviesgesprek krijgt u direct inzicht in de mogelijkheden, besparingen en de terugverdientijd. Na het adviesgesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.

 • De uitvoering

  Uitvoering is gegarandeerd binnen 4 weken na akkoord van uw offerte. De werkzaamheden zelf zijn binnen één werkdag afgerond.

adviseur zeker isolatie

hier doen we het voor

Wat onze klanten vertellen.

handig om te weten

Veel gestelde vragen over vloerisolatie

Is mijn vloer geschikt voor isolatie?

Vloerisolatie brengen wij aan tegen de onderkant van de vloer, dit doen wij vanuit de kruipruimte. Belangrijk is dus om te weten is of jouw woning beschikt over een kruipruimte. Daarnaast dient de kruipruimte minimaal 45cm hoog te zijn om het isolatiemateriaal aan te kunnen brengen. Zowel houten als betonnen vloeren kunnen geisoleerd worden. Wilt u zeker weten of uw vloer ook geschikt is? Dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte.

Hoeveel kan ik besparen met isolatie?

Naast extra comfort, zorgt isoleren voor een flinke besparing op de energierekening. Hoeveel je bespaart, hangt af van je huidige energieverbruik, de mate van isolatie, de energieprijzen en het binnenklimaat. Bij vloerisolatie is de besparing gemiddeld 15%, bij dakisolatie is dit gemiddeld 25-30%. Onze adviseurs helpen je graag om de mogelijke besparingen in kaart te brengen.

Wat kost het om mijn huis te laten isoleren?

Isoleren is een investering is die zich op termijn moet terugverdienen. Doorgaans is dit al binnen 3-6 jaar. De kosten van isoleren hangen af van het type isolatie, de oppervlakte, de dikte en het gebruikte materiaal. Isoleren is maatwerk, wij bieden dan ook aan om vrijblijvend langs te komen voor een inspectie en een persoonlijke offerte.

Krijg ik subsidie voor het laten isoleren van mijn huis?

Een belangrijke vraag, want subsidie kan de kosten van isoleren aanzienlijk verlagen. Er zijn verschillende subsidieregelingen voor woningeigenaren. Een van de bekendste is de ISDE-subsidie. Waarbij u €5,50 per m2 terugkrijgt bij vloerisolatie en €15,00 per m2 bij dakisolatie. Als u er voor kiest om 2 maatregelen uit te laten voeren, dan verdubbelen deze bedragen.

Ook besparen met vloerisolatie?

Wilt u ook weten hoe u kunt besparen op uw energierekening en tegelijkertijd het comfort in uw huis verhogen? Dan is het tijd voor een adviesgesprek over vloerisolatie.

Wat u van het adviesgesprek kunt verwachten:

Plan een adviesgesprek

Binnen één minuut geregeld.